​Kontakt EB Kedler:

46 15 13 70

​Profil / Information

​EB-Kedler har i mange år været leverandør af forskellige kedeltyper og kedelsystemer for fyring med olie – naturgas – træ – koks og andre biobrændsler til bolig – og industrimarkedet.

EB fremkommer gerne med skitseforslag for rationel kedelvalg og systemopbygning uanset om brændslet er olie/gas, fastbrændsel eller kombination heraf.

Der kan også heri indgå udnyttelse af energi fra sol – vind eller varmegenvinding. Produkterne kommer hovedsagelig fra nordiske fabrikker med mange års erfaring i varmeteknik og produktion af kedler og tanke for det nordiske marked.

Historisk har vi kendskab til de svenske EXO kedler som blev markedsført i Danmark fra midten af 50’erne. Af andre kedelmærker med produkter for varmeteknik kan nævnes: Euronom, TMV, cTc, Albin, Thermia, Högfors, Trebema, Diom, Parca, Arimax, Ariterm.

Danmarks tekniske krav til centralvarmekedler er blandt de mest restriktive i EU, hvilket betyder at ikke alle kedler som produceres i Skandinavien må monteres i Danmark.

Dette betyder at det er rettidig omhu, at optimere mange af de eksisterende kedler til en højere virkningsgrad og renere forbrænding ligesom det er en god idé at kombinere og optimere centralvarmeanlægget, til at udnytte energi fra alternative kilder som: Sol, vind, vand, jord.

Du er velkommen til at læse og udskrive følgende pdf informationer.

Klik på symbolet for informationen og filen åbnes på din computer.

Til flere af produkterne leveres der kun - reservedele!​

EB-Kedler  |  Sylows Alle 19, 2000 Frederiksberg  |  CVR: 12182600